Nu är jag tillbaka

Äntligen så fick vi tillbaka internet. Men nu är jag så slutkörd att jag inte orkar jama ordentligt. Men imorgon ska jag berätta om när husse låste ut stackars Snuffe på uteplatsen. Det blir troligen en intervju med Snuffe om det hela.
Tassen alla vänner. Världens bästa vänner till och med.

10 kommentarer:

Skat-Ann sa...

Dä va la för innerligväl att du har kontakt med cyberrymden igen. Skönt att höra att du är tillbaka, trots att du är lite matt. Datakrångel tar på kattkrafterna :)

Unknown sa...

Ja verkligen. Både husse och jag har klättrat på väggarna av frustration.

Brittmari sa...

Hehehehe...skulle faktiskt villa se din husse klättra på väggarna...fniss

Skönt att cyberrymden hittade tillbaka till er.

Imma sa...

Skönt att höra att vi har kontakten återupprättad mellan oss igen! För mig som klosterabbemissa är nätet viktigt, för jag kommer ju aldrig ut utan måste hålla kontakten med mina vänner via nätet istället. Och jag håller fullständigt med dig - det är världens bästa vänner!

Nosis på dig, stilige Sippo! *rodnar klädsamt*

Kattson sa...

Jag förstår att du fått jobba som bara den för att få internet att fungera igen. Vilken tur att husse hade din utbildning att tillgå, annars hade han kanske aldrig kunnat blogga mer. Hemska tanke *ryser*.

Dui och Deco sa...

Åh, vad skönt att du är tillbaka! Vi var oroliga för dig igår innan Nea meddelade att det var fel på det där internätet.Tasskramar

Unknown sa...

Brittmari - Det ser rätt kul ut. Han är ju inte direkt smidig husse.

Imma - Det var riktigt jobbigt att inte kunna hålla kontakten med mina vänner. Så du tycker jag är stilig? *trampar generat*

Kattson - Min utbildning gjorde ju att jag inte greps av samma panik som husse gjorde. Utan tog det lite lugnt bara.

Dui & Deco - Visst var det jättegulligt av Nea att meddela det.

Katten Lisa sa...

Puh, vilken tur att det bara var det där nätet som krånglade. Tassade runt här och undrade och undrade vad som hänt min kompis Sippo, det var jättejobbigt. Skönt att höra att du är i fin form. Får väl hoppas att detsamma gäller Snuffe?
*gladtass*

NoOne sa...

Mjauuuarn Välkommen Tbx Jam & Kram från oss ♥ som tassade nyss hos Nea ;)

Unknown sa...

Gustav - Det var jättejobbigt att inte kunna meddela sig till omvärlden. Vi hoppas att vi inte skrämde för många. Snuffe mår efter omständigheterna bra.
*tacksamtass*

Annmi - Tackar tackar! Skönt att vara hemma igen.

Skicka en kommentar