Vad är detta?!

Husse visade mig den. Jag blir ju helt matt i pälsen ju…

image

http://blogg.aftonbladet.se/29630/perma/1140124/

6 kommentarer:

Anonym sa...

Det finns en kattras, turkisk van, som gillar att bada, simma! Det är en enooooooooooormt avlägsen släkting till oss! Dom gillar även att apportera, så det MÅSTE vara en sådan på bilden...hälsar min matte.
Linus luktar skumt idag, han luktar diskmedel :)

Unknown sa...

Det måste verkligen vara en avlägsen släkting. Skulle inte vilje kännas vid dom ens. Använder matte diskmedel när hon tvångstvättar er??

Nea sa...

De e en hjärntvättad katt. De måste de vara. Ingen katt skulle väl göra som en hund frivilligt. Misstänker starkt att stackars katten är medlem i en sekt som hjärntvättat.

Hu såna skräckbilder du kommer med Sippo!

Unknown sa...

Jag blev förjamat skraj jag med. Fast Fjutten hävdar att det finns katter som gillar att bada och apportera. Vem badar frivilligt va!?

Ville Fjutt-Fjutt, kallad Fjutten! sa...

Nu har jag Fjutten googlat lite till om den där aaaaavläääääägsna släktingen. Förstår lite bättre nu, kolla in vad dom jamar på www.katter.nu : Den Turkiska Vanen har ett rykte om sig att den tycker om att bada (inte att förväxlas med "badas" som ju är en helt annan sak). För en del turkar stämmer detta, men inte för alla. De flesta turkar gillar dock att leka med vatten så att det stänker och plaskar.

Hm...nåja, om katten SJÄLV får välja?

Unknown sa...

Ytterst märkligt. Säker på att det inte är en hund?

Skicka en kommentar