Stannar hemma

Jag vägrar fortfarande att sticka nosen utanför dörren. Det blir ju liksom bara kallare och kallare ute. Husse skulle handla lite i affären. Typiskt nog hade hans bil blivit förkyld och hade ingen ork kvar. Så husse fick fotvandra till affären i kylan. När han äntligen kommit hem, så hade han glömt två viktiga saker; kattgodis och diskborste.

181220091592
181220091594
“Han hade ju i alla fall tur med vädret. hehe”

16 kommentarer:

Keiju sa...

Sippo,
Idag har vi fortfarande vitt här, men jag måste erkänna att jag har mest varit i ladugården och busat i höet, gammelhusse stängde alla dörrarna fast jag som smart kisse hittar både ut och in om jag vill.
Du borde komma hit och prova att sova i höet, fast man får ha ett öra vaket, ifall fåren skulle få för sig att tugga lite på en, då räcker det med att fräsa ltill lite granna så går de bort.

Busan har tagit det lugnt idag

Unknown sa...

Älvöga - Oj, det låter ju jättemysigt att kunna komma och gå hur man vill. Min husse släpper inte mig på tomten längre, då jag rymt för många gånger. *hehe* Fast det där med får låter lite läskigt. Äter dom katter?

Dui och Deco sa...

Det är förjamat kallt! Stackars husse som fick gå men han förstår väl att han måste gå en gång till när han glömde det viktigaste-kattgodiset!
Fina bilder! Hoppas att ni får en mysig kväll! Tasskram

Kattson sa...

Jag håller med Dui och Deco, diskborste kan man ju glömma, men kattgodis... Är det kanske så att husse inte riktigt tål kylan, så det var därför han glömde?

Nea theCat sa...

Ja skall skicka min matte till affärn sen och köpa godisar. Hon får inte komma hem om hon glömt de!

Tycker två askar i veckan är en rimlig ranson. Av någon anledning håller inte matte med om det...

Unknown sa...

Dui & Deco - Det kan man lugnt jama! Jag tyckte faktiskt så synd om husse att jag lät honom få slippa att gå en gång till. Han hälsar och tackar.

Kattson - Det är allvarligt. Men som jag jamade till dom, så tyckte jag lite synd om husse. Jag tror du har rätt, han tål inte kylan något vidare.

Nea - Vi borde få egna måbiltelefåner så vi kan ringa och kolla att dom inte glömmer. Två askar i veckan tycker jag också låter bra.

Katten Lisa sa...

Kan knappt tänka mig något mer oviktigt än en diskborste. Man har väl tunga? Kattgodis däremot...du var verkligen ädel som inte tvingade din husse tillbaka till affären. Hoppas bilen blir frisk snart, då kan han köra hem MASSOR med godis. Mys gott!

Unknown sa...

Precis som jag tycker. Låt oss katter diska istället. Både ekonomiskt och miljövänligt. Prognosen för bilen ser dyster ut. Men vi hoppas... *håller tassarna* Mys gott själv. *kompistass*

Findus, Isak och Rasmus sa...

Stackars dig - inget kattgodis. Och stackars husse - ingen bil. Hoppas att den inte har feber? Ta tempen på den genom att sticka en termometer i avgasröret. Hjälper inte det så kanske ni kan ringa Bosse Bildoktorn. Rasmus hälsar att han håller med om egna måbiler. Det borde finnas många över, om det nu har hänt nåt med tillhörande headset, alltså. *hostar generat*. Kurr och burr.

Trollungarnas Värld sa...

ojdå, kan brummisar oxå bli förskylda? Husse får ge den lite x-tra glykol så kanske den blir bra igen.
Klokt av dej att stanna inne

Anonym sa...

hej!
oj vilka fiina vinterbilder din husse tog på promenaden! men att han glömde godiset till dig och diskborste det va inte lika fint.
/tass

Unknown sa...

Findus - Som tur var så har vi lagrat lite kattgodis hemma. Så vi klarar oss ett tag i alla fall. Mer måbiler åt katterna! *knuten tass*

Maya - Jo, tydligen så kan dom det. Det var något med batteriet eller vad han sa.

Kattliv - Husse känner sig rätt nöjd med bilderna. Men mindre nöjd över att glömt kattgodiset.

Hillman sa...

Stackars er som inte fick nå godis, hur kunde husse glömma kattgodis, diskborsten klarar han sig utan, ni kan väl hjälpa till med disken.

Taxkramisar.

Unknown sa...

Visst är det synd om oss?! *sniff snörvel* Vi vill ha godis!

Keiju sa...

Sippo,
Får ser ut som stora skällisar, fast de skäller inte. Nej får äter inte katter, men min päls ser ut som hö och det är lätt att ta fel

Busan- myskatt

Unknown sa...

Åh, då förstår jag. Du är ju jättemodig som vågar tassar i närheten av dom.
Tass.

Skicka en kommentar